Over ons

ruim assortiment

Gratis bezorging

Vakkundig advies

Oprichting 1972.

Na verschillende werkzaamheden in de verfbranche o.a. als vertegenwoordiger bij firma Heijboer in Middelburg een glas en verfgroothandel, besloot Eliza van Velzen samen met zijn vrouw Suzanna van Houte. Handelsonderneming Veho op te richten.

Hoe het begon

Het begon allemaal vanuit een schuurtje gehuurd van een fruitteler. Door de opgedane kennis en ervaring nam het aantal klanten gestaag toe en daarmee ook de vraag naar een grotere ruimte.

In 1978 werd de loods met woning aangekocht in de Wilhelminastraat. De zoon van de oprichters, Hans van Velzen is vanaf 1981 werkzaam in het bedrijf. Waarna in 1993 door verdere groei de bestaande bedrijfsloods werd uitgebreid.

Vanaf 2011 is de 3e generatie toegetreden in het bedrijf Thomas van Velzen en in 2018 Sander van Velzen. Veho is inmiddels na bijna 50 jaar een begrip in de verfbranche en klaar voor de toekomst!

Eind 2020 zijn we verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Zuidweg waar we u nog beter van dienst kunnen zijn.

ruim assortiment

Als onafhankelijke groothandel met professionele producten zijn wij altijd in staat om het aanbod voor de klant zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Gratis bezorging

  • Zuid-Beveland: elke dag (maandag t/m vrijdag)
  • Noord-Beveland: dinsdag & woensdag
  • Tholen en West-Brabant: maandag, woensdag & vrijdag
  • Walcheren: dinsdag & donderdag
  • Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakee: woensdag
  • Zeeuws-Vlaanderen: donderdag

Altijd gratis bezorging ook op werkadres! Voor 12.00 uur besteld dezelfde dag geleverd.

Goed advies

Voor advies kunt u altijd bij ons terecht. In samenwerking met onze leveranciers kunnen wij een goed overwogen advies samenstellen.

Door goed samen te werken met leveranciers en klanten bieden wij u een prima service op onze producten.